Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen színes nyomtatót...

Milyen színes nyomtatót ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Max 25 000 Ft-ot szánnék rá.

Színes nyomtatás.

Lehető leggazdaságosabb, s olcsó legyen a festék/tinta vagy mit tudom én mi kell bele

2014. nov. 3. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:

PL nekem egy Canon Pixma MX 395 van :

[link]

innen vettem hozzá flakonos tintát ( konkrétan ez a tinta kell bele ):

[link]

ez szinenként 100 mili és én ezzel töltögetem, már több mint fél éve ugyan azokat a patronokat amiket adta vele gyárilag... egyébként az mx szériából a 395 és a tőle újabbakat mind ajánlom... amit nyomtatót linkeltem olyanom van nekem, gyönyörűen nyomtat meg minden, faxol szkennel fénymásol pl van hogy nem vagy csak alig lehet megkülömböztetni az eredeti dokumentumot a fénymásolattól...

vagy veheted ugyan ezt a nyomtass otthonról is CISS tintaellátóval összesezrelve, akkor ha azt veszed akor nem kell bajlódni a tinta töltögetéssel hanem csak beleöntöd a külső tartájba a tintát és kész... bár ezzel egy 10 ezerrel drágább erre gondolok:

[link]

2014. nov. 3. 20:33
 2/3 anonim ***** válasza:

a CISS-es a 25 ezerben benne van éppen hogy, bár a szállítási díjjal picit több

- Előre utalás esetén a szállítási díj bruttó 990.- forint,

- Utánvétes csomagok szállításának díja bruttó 1.290.- forint,

2014. nov. 3. 20:36
 3/3 A kérdező kommentje:

Húú ez tényleg nagy segítség! Köszönöm!

Ment a zöld mancs!

2014. nov. 3. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!