5 rövid sípolás?
Figyelt kérdés
AMD fx6100as proci, asrock 970 extreme 3, új hűtő beszerelése utan 5 rövid sípolás és nem akar indulni a gép... Mit tudok csinálni?2014. nov. 3. 19:59
1/6 anonim válasza:
megnézed az alaplaphoz adott kézikönyvben, hogy a te lapodnál az 5 sípolás mit jelent. Tökömnek van kedve letölteni az asrock oldaláról, az alaplapodnál a pdf használtai útmutatót, amit majd Adobe Readerrrel meg is kéne nyitnom. Ne légy ennyire lusta.
2/6 A kérdező kommentje:
Sokat segítettél Köszi -.-
2014. nov. 3. 20:07
3/6 anonim válasza:
Hello, rákerestem: Provesszorhiba.
Nézd meg, hogy jól van-e a foglalatban a CPU illetve, hogy a hűtő kap-e áramot. Egyáltalán ha elindítod a gépet akkor forog a venti?
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi végre normális ember :)
Meglett a hiba közben :D 2 is volt : 1, valamiért nem kapott áramot a videokártya (ki-be dugtam utána ment....) 2, túl szorosra volt húzva a hűtő (nem tudom hogy ez lehet-e probléma igazából, nálam fennált) a lényeg hogy már megy rendesen, és szépen halkan duruzsol :D kicsit azért izzasztó volt :P
2014. nov. 3. 21:36
5/6 kvcsemmanuel válasza:
Tessek itt minden sipolas megvan.
6/6 anonim válasza:
Ez már nagyon nem aktuális, de hátha aki találkozott hasonló problémával, annak leírom, hogy az 5 sípolás, és kép nincsen dolog az azt jelenti, hogy nem kap monitort a vga kártya, ez lehet a kábel miatt, kontakt hiba vagy rosz a monitor ajzata, stb. nekem is ez volt vadi uj pc nél most, és a szerelő mondta hogy csak ez a baja. kábel csere után a gép szépen indult, azóta is jó, azért kipróbáltam most kábel nélkül inditani, és ujra 5 sipolás lett a vége, bedugás után már jó. Reméálem segített valakinek az infó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!