Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek a Intel...

Mi a véleményetek a Intel Core i3-530,2.93 GHz? Kb. mien eros gpu van benne?

Figyelt kérdés
ha ehhez veszunk egy vga-t akkor sli ben mukodne?
2010. jan. 26. 19:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez egy processzor, nem? Akkor mit keresne benne GPU?
2010. jan. 26. 20:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Fölöttem lévő: olvass Prohardvert

On: Túl gyenge játékhoz. Árban jobban jársz egy Phenommal + középkategóriás videokártya, és lehet az egész olcsóbb lesz, mint i3-ból csak a processzor.

2010. jan. 26. 20:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Most nem fogok venni uj procit (1 honapja vasaroltam ujat) - csak erdekel h mien ez a cpu.
2010. jan. 26. 20:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy vga nem tud működni sli-ben. Vagy úgy gondoltad hogy a vga a processzorral sli-ben? na úgy sem tud működni.
2010. jan. 26. 21:01
 5/7 anonim ***** válasza:

SLI-ban csak két GeForce kártya működik együtt. Az a GPU ami a processzorban van (pontosabban egy tokban van CPU-val) HD filmnézésre alkalmas, de játékra már nem.

Off: Ha valaki meg nem olvassa a híreket, akkor ne szóljon már bele. Inkább ezt olvasgassa: [link]

2010. jan. 26. 21:56
 6/7 A kérdező kommentje:

En ugy gondoltam h

pl. h ez GPU egy 9400Gt es ha veszel meg egy 9400GT PCI vga-t akkor sli ben menne.

2010. jan. 26. 22:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Már a nevében benne van hogy ez egy Intel processzor. Akkor mi köze lenne az SLI-hez? Azt nVidia kártyák tudják, az Ati-k meg a Crossfire-t. Ez az Intel saját gpu-ja, semmivel nem tudod kombinálni, amúgy gyenge is, max. netezésre meg filmnézésre jó.
2010. jan. 27. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!