Hogyan allitsam be ezt a videokartyat hogy jo legyen jatekokra is? MSI NVIDIA GeForce FX 5500 videokártya,256MB, DDR,128bit, DVI, VGA, AGP
Figyelt kérdés
Szoval, van nekem egy ilyen videokartyam, de nem tudom hogy allitsam be, hogy az jo legyen jatekokra, pontos beallitasokra lenne szuksegem.
Videokartya tipusa:
MSI NVIDIA GeForce FX 5500 videokártya, 256MB, DDR, 128bit, DVI, VGA, AGP
2014. nov. 2. 21:03
1/2 anonim válasza:
"Hogyan allitsam be ezt a videokartyat hogy jo legyen jatekokra is?"
XD Ezen jót röhögtem :D Mégis mit vársz 2014-ben egy 2006-os, vagyis 8 éves, akkoriban is csak belépőszintű kártyától? Hogy a Battlefield 4-et meg a Crysis 3-at vigye ultrán vagy mi?
2/2 anonim válasza:
Ezt beállítod a sarokba (pontosan) és veszel egy újat elviselhető teljesítménnyel.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!