Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy Intel Core i5 4460 process...

Egy Intel Core i5 4460 processzornak mekkora feszültséget kell adni alapórajelen 3.2GHz-en?

Figyelt kérdés
Az alaplapom 1,7 Voltot ad neki. Kicsit sokallom, mert a régi FM2-es AMD procim 1,32 V feszültséggel bírta a 3,8 GHz-et...

2014. okt. 31. 23:35
 1/7 anonim ***** válasza:
azt tudod hogy az egy szorzózáras proci? nem tudod tuningolni, annyit vesz fel, amennyire szüksége van alapból
2014. okt. 31. 23:38
 2/7 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy szorzózáras, nem húzni szeretném, hanem csak érdekel, hogy nem-e sok neki ez az alapfesz. Egy AsRock H97 pro4 alaplapban csücsül a proci, de még nem találtam meg a BIOS(UEFI) -ben a módosítható fesz. értékeket. Nem melegszik tehát lehet az is, hogy ennyi kell neki (CPU 32 °C ), csak kicsit sokallottam ezt az 1,7 Voltot.

(Rég volt már Intel procim :D)

2014. nov. 1. 00:02
 3/7 BM-Striker ***** válasza:

Kísérletezni kell vele, darabonként változó, mi a legkisebb feszültség, mint mennek.

Egyébként nem levéltelenül 1.17 V-ot olvastad félre?

2014. nov. 1. 00:37
 4/7 BM-Striker ***** válasza:
levéltelenül > véletlenül
2014. nov. 1. 00:38
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom.

Itt egy kép:

[link]

Nem tudom melyiket kell nézni:

CPU mag vagy CPU VRM ?

2014. nov. 1. 00:57
 6/7 A kérdező kommentje:

az AsRock programja szerint:

[link]

2014. nov. 1. 01:00
 7/7 A kérdező kommentje:

Ezt a választ kaptam egy másik fórumon:

"A cpu vrm (cpu input) amit a lap ad a processzornak névleges értéke 1,8V - a core feszültség pedig amit ebből állít elő a processzor magának, jók az értékeid."

2014. nov. 1. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!