Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek meddig tudom még...

Szerintetek meddig tudom még ezt így folytatni?

Figyelt kérdés

Nos szerintetek meddig fogom még így töltögetni a jelenlegi tintapatronjaim?

Húsvét után vettem egy Canon nyomtatót amihez vettem webshopból flakonos gyári hozzávaló tintát és azzal töltögetem után a patronjaim, a színes az még a gyári patronja, de a fekete az az első utántöltés előtt tönkrement így azt már kicseréltem, a színesbe eddig szinenként 17 milit a vásárolt feketébe pedig 40 milit töltöttem bele...

úgy szoktam tölteni hogy ugye kiveszem majd leszedem a tetejéről a szigetelő szalagot ( ezzel ragasztom vissza a tetejét hogy legyen benne vákum ) majd betöltöm a tintát, a színesbe 3x2 milit vagy 3x3 milit szoktam, a feketébe pedig vagy 4 milit vagy 8-at... majd hagyom pár percet úgy állni konyhai papír törlőkendőn és utána visszaragasztom a tetejét és nyomtatok tovább... általában nem szoktam megvárni hogy kifogyjon a tinta hanem előbb töltöm után ( mikor már sokat nyomtattam egy feltöltéssel akkor kiveszem és súly alapján állapítom meg hogy kell vagy érdemes-e már feltölteni tintával... ) bár van mikor hamarabb kifogy mint amire számítottam de ez általában a színes és ott is csak egyszerre egy szín...

Nos szerintetek meddig bírják így a jelenlegi patronjaim? kb hányszor tudom szerintetek még újratölteni őket?

2014. okt. 31. 22:01
 1/1 Rainbow IT válasza:

Ha nem kerül szennyeződés a patronba, amitől eltömődnénak a fej fúvókái, akkor akár sokáig is. :)

//Rainbow IT

2015. jan. 7. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!