Errol a konfigrol mi a velemenyetek?
Jatekra lenne(1080p-be minden fullon, egy jo 3-4 evig)
Minden velemeny johet, hogy mit valtoztassak rajta..Es direkt nem akartam SLi-s alaplapot, mert inkabb veszek majd 5ev mulga egy gtx1080-at, vagy mi lesz a neve, mint ez melle megegy ilyen kartyat
A keret fole nem nagyon akarok menni
A legidegesitobb dolog: varhatnek 2015-ig hogy lemenjen a gtx980-nak az ara, de kb marciusban mar jon a 980ti, majd a 990, es azok meg jobbak, de draga lenne, varhatnam mig lemegy az ara, de akkor megint uj szeria kijon..es is sose lesz kartyam ha mindig varok:(
"Es direkt nem akartam SLi-s alaplapot, mert inkabb veszek majd 5ev mulga egy gtx1080-at, vagy mi lesz a neve, mint ez melle megegy ilyen kartyat"
Elnezve a jelenlegi 780-980 kozti kulonbseget, szerintem egy gtx1080 nem lesz gyorsabb, sem olcsobb ket 970-nel. Aztan mennyivel egyszerubb egy letezo kartya melle bevagni megegyet, mint eloszor megprobalni eladni a jelenlegit.
"A legidegesitobb dolog: varhatnek 2015-ig hogy lemenjen a gtx980-nak az ara"
Minek, 10-15%-al gyorsabb 970-hez kepest. A csucskartyakat csak gazdagoknak erdemes venni akik a leheto legjobbat akarjak, mert nagyon rossz az ar-teljesitmeny aranyuk.
Jó a konfig!
Figyelj , szerintem be foglalkozz most azzal , hogy milyen új Nvidia kártyák jönnek ki majd a közeljövőben!
Annak örűlj , hogy ilyen GTX 970-es kártyád lehet!
Én is ilyet szeretnék , de mivel kevés pénzem van ezért nem engedhetem meg magamnak!
"jo csak most nincs +5ezer forintom SLI-s alaplapra."
De van >40k-d tapra es hazra?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!