Mi a véleményetek erről a konfigról?
VGA: gtx970 MSI GAMING
CPU: core i5-4690
ALAPLAP: [link]
TÁP: Seasonic 600W vagy XFX 600W
RAM: 2*4 gb 1600mhz kingston CL9
HÁZ: Fractal Design Define R4
Szerintetek jo? Játszani szeretnék, és nem akarok évente újat venni, hanem legalabb 3-4 évig. Az eladó azt mondta hogy fölösleges gtx970, mert nem hasznalom ki, inkabb vegyek 60ezerert vidikarit +ssd-vel..Hát mondom már most van játék ami majdnem kiakasztja fullHD-ba..de szerintem azért mondta csak, mert nem volt a boltban olyan kari..
és egyébként milyen a ház? Azt szeretném hogy minimális legen a hang, és jó legyen a hűtése..Errol a hazrol olvastam hogy mind2-ben jo.. szerintetek?
h97-es alaplap nem tamogat SLI-t. Most valoszinuleg meg nem erdekel ez, de majd 3 ev mulva ha vennel hasznaltan fillerekert meg egy gtx970-et, megduplazhatnad a teljesitmenyet!
Seasonic helyett inkabb FSP tap.
Hazra feleslegesen koltesz 24k-t, a hangja ugyis a belerakott ventiktol fog fuggni, azok a hazak, amelyek lenyegesen nemitanak, sokkal dragabbak. Jatek kozben meg ugysem hallanad a zajat, en max 10-12k-t koltenek hazra.
Ja es a hutese megint attol fugg, hany ventit raksz bele, azokat is hova...
táp legyen seasonic 520 vagy fsp raider 550
a vga szerintem jó vétel ha van rá keret, és ki lesz használva később ha játszol vele
házat nem tudom
akkora 500W-os tap eleg lesz
De a tesztekben azt irtak(meg a felhasznalok is) hogy minimalisra veszi a zajt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!