Hogy tutom visszaszerezni az adataim a hdd-ről? A többi lent.
Szia.
Hiren's boot cd és getdataback ntfs verziójával próbálkozz : [link]
Letöltöd, kibontod, az isot-t kiirod cd/dvd-re (vagy bootolható pendrivét készitesz belőle).
Beinditod a gépet a cd/dvd-ről Mini Windows XP-t választva, majd elinditod a getdataback ntfs verzióját.
Ha nem történt formázás elvileg mindent vissza tud hozni.
Sok sikert.
Üdv.
Szia.
Konkrétan az Ashamphoo-val nem tudom hogy, hogyan lehet.
De iso-t mindig CD-képként (vagy lemezképként) irunk ki.
Ezt találtam :
"Szia!
Ha csak egy meglévő és jó Windows 7 iso-t akarsz kiírni, akkor az már tartalmaz minden szükséges adatot ahhoz, hogy bootolni tudj róla. Egyszerűen csak írd ki a lemezképet. Ashampooban valami hasonló van szerintem, hogy projekt írása lemezképből, vagy lemezkép írása.
Ha a mostani rendszered win7, akkor annak a natív írójával is ki tudod írni az iso-t. "
Forrás : [link]
Sok sikert.
Üdv.
Szia.
Amelyik szimpatikusabb, a Skip átlépi, a Retry ujra próbálja.
Javaslom próbáld meg a Retry-t vagy 3-4-szer és ha nem sikerül akkor úgy is csak a Skip marad.
Üdv.
Szia!
Javítani nem tudja szal maradt a skip! Majd ha végez és el tudom érni már a particiót teljesen akkor megpróbálom a hdd regeneratorral, az ki szokta javítani a hibás szektorokat.
Szia!
Nem sikerült visszaállítania!! Esetleg más ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!