1Tb os vinyót érdemes ketté partícionálni? Melyik programmal tegyem úgy hogy az adataim megmaradjanak? (eddig kb 70Gb van használva csak a többi szabad)
Figyelt kérdés
Új gépet vettem és gondoltam majd ha eldöntöm kettészedem a vinyómat. Elérkezett a pillanat. Csak nem tudom hogyan csináljam. Tudtok segíteni?2014. júl. 10. 10:35
1/3 anonim válasza:
Én azt csináltam az 1tb-s vinyómmal, hogy 100gb C partíció a win7-nek, a többi adat.
2/3 anonim válasza:
*másik D partíció minden másnak.
3/3 anonim válasza:
Windows-ban:
Vezérlőpult -> Felügyeleti eszközök -> Számítógép-kezelés -> Tárolás -> Lemezkezelés (Helyi)
C:-re jobb klikk és kötet zsugorítása
Beírod, hogy mekkora legyen (előtte meghatározza, hogy mennyire lehet legfeljebb összezsugorítani).
Én olyan 200 GB-ot hagynék C:-nek.
Ha ez megvan, lesz egy nem partícionált terület (nem biztos ,hogy így hívják). Arra jobb klikk, Kötet létrehozása azt hiszem. Max. méret és oké. Aztán mégformázni kell, és mehet a menet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!