Milyen processzor pasztát vegyek?
Figyelt kérdés
Konkrét termékre és/vagy márkára lenne szükségem.2014. okt. 30. 20:39
2/10 anonim válasza:
A legolcsobbat amit kapsz, egy gepnel ugyis csak 1-2 cseppet hasznalsz majd belole es nevetsegesen kicsi a befolyasa a hutes hatekonysagara.
3/10 Gábor_79 válasza:
Mondjuk ez. Az egyik legnépszerűbb és egy jónak mondott fajta Arctic MX 2. [link]
4/10 A kérdező kommentje:
Elég egy olcsó, 1000 alatti is. Maximum egy ezres, ami linkelve is lett. Vagy akár egy egyszerű 300-500 forintos is. De rákérdeztem, mert nem szeretnék olcsón nagyon f*st venni, ami nem bírja sokáig, nem vezeti jól a hőt, stb. Na meg ha rákeresek a pasztára és találok is néhányat, semmi tippem nincs, hogy mégis melyik lenne a jó.
2014. okt. 30. 20:57
6/10 halalfalo válasza:
MX-4-em van, tökéletes! De az MX-2 is megteszi.
7/10 anonim válasza:
Nekem gyári Intel pasztám van, de a régi gépemben a pentium4-et ezzel kentem be: [link]
A célnak tökéletesen megfelel, 40-45 fokon tartja a procit.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem éppen egy Pentiumra kell :'D Amúgy az a másfél gramm tasakban nem túl elég és nem is túl megnyerő. Inkább fizetek még egy kicsit. Tehát akkor Arcticek, remek. Köszönöm az eddigi válaszokat, de jöhetnek még nyugodtan.
2014. okt. 30. 23:35
9/10 anonim válasza:
nekem is mx4 van
mx2 is jó ( ez kicsit folyékonyabb, mint az mx4 )
Én amikor a gyári pasztát(1 hónapot ment) cseréltem mx4-re akkor 4 fokot(62->58) nyertem vele. Így még +200MHz-et tudtam húzni a procimon.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2014. okt. 31. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!