Tudnátok ajánlani alaplap, proci, ram, táp-ot?
Figyelt kérdés
Tönkrement a Chieftec tápom, és kiment az alaplapom is, ezért kellenének új cuccok, a proci+ram épen maradtak, de ha új lapot vennék, akkor már inkább vmi fm2 / fm2+ - os lapra gondoltam egy x4 750k val?
Keret max 45k!
2014. okt. 30. 19:41
1/7 A kérdező kommentje:
Huppsz! Kifelejtettem, hogy inkább játékra használnám, de nem nagyon gamer gyerek vagyok, csak néha el játszogatnék +net+filmek! És 1 Sapphire 6770 el lenne 1280x1024-es fel bontáson!
2014. okt. 30. 19:45
2/7 Közveszélyes Kontár válasza:
Fm2+ t ved és ha árba nem drága 860K t ha igen akor 750K
Ram is megsült?
Legolcsob 4gb és kész
3/7 Közveszélyes Kontár válasza:
Bár kereted kevés ugy vélem, sporolva is lap 15 cpu?20? Ram kb 10...
tápra komoly 0 forint maradt az jó lesz...
4/7 Közveszélyes Kontár válasza:
Ugy van ahogy sejtetem árakat
Ha véletlen ram nem kéne még akor is tul szük
5/7 Közveszélyes Kontár válasza:
Nézük felelötlenül
Legolcsóbakal lap 12?
ram 2gb talan 4e? Tap?! Ujbol egy low-end legyen? Cpu az 20
igy majd 40 tehat Akyga is alig fer bele
6/7 Közveszélyes Kontár válasza:
Javaslom hogy szerez be majd egy védelmi aljzatot/elosztót mert lehet hálózatod hibás (nem?), gépbe pedig használtan néz, szia
7/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm válaszaidat, talán úgy lehetne még meg oldani, hogy unoka tesómtól kérek kölcsönbe 1 tápot, és majd jövő hónapba meg vennék vmi normálisat! Egyébként valami áram kábel elszakadt, és azért vágta ki, vagy mi!
2014. okt. 30. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!