Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől indul újra a gép játék...

Mitől indul újra a gép játék vagy videó konvertálás közben?

Figyelt kérdés
Ilyen nagyobb teljesítményt igénylő dolgok közben újraindul a gépem. Kikapcsoltam az automatikus újraindítást hátha kapok valami üzenetet, de nem lett kékhalál ugyan úgy újraindul. Ilyenkor mi van, valami túlmelegszik?
2014. okt. 30. 17:48
 1/6 anonim ***** válasza:
figyeld programokkal a hőmérsékletet vagy aida64-el nézz egy terhelés tesztet. valószínűleg a hűtéssel van gondja, túlmelegszik. egy takarítás nem árthet esetleg újrapasztázni a procit-videokáryát
2014. okt. 30. 17:58
 2/6 anonim ***** válasza:
+1 az elsőnek és egy configot írhatnál és a tápra pontos típust mert lehet nem elég neki a táp azt azért vág le
2014. okt. 30. 18:16
 3/6 A kérdező kommentje:

A processzor pasztázására vetek én is most cseréltem pár napja és szerintem nem jól pasztázták be.

amd athlon x4 750K 3,4 GHZ

gtx 550 Ti videókártya

gigabyte GA-F2A88XM-D3H

iGmax 550W táp, pontosabbat nem tudok ennyit ír rajta a doboza pedig már nincs meg.

2014. okt. 30. 18:25
 4/6 anonim ***** válasza:

hát erről a tápról nem sokat hallottam. (tapasztaltabb kolléga pontosíthatna) de nem épp a legjobb választás véleményem szerint

teljesítményben egyébként elégnek kéne lennie, ELVILEG gyakorlatilag pedig a noname tápok nem hozzák stabilan amit kéne, tehát akár még az is lehet a baja

2014. okt. 30. 18:55
 5/6 anonim ***** válasza:
tovább olvasgatva a márka után semmi pozitívat nem találtam róla, tehát kezd beigazolódni, hogy nem véletlenül nem hallottam róla eddig.
2014. okt. 30. 18:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi segítségeket. Remélem azért nem lesz nagyobb kár a gépben mivel most egy jó darabig nem tudok új tápot venni a proci újítás végett...
2014. okt. 30. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!