Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Meg lehet oldani valahogy,...

Meg lehet oldani valahogy, hogy egy x box játék fusson számítógépen?

Figyelt kérdés
Fél füllel hallottam, vagy olvastam valahol, hogy elvileg lehetséges, emellett macerás, de elvileg megoldható. Nekem nincs nagy szakértelmem ezen a téren, és a GTA5 miatt lenne fontos, mert voltak szívesek nem megjelenteti pc-re, én pedig bocsássa meg az ég, de nem akarok ezért venni egy konzolt.

2013. szept. 21. 16:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudsz PC-n játszani a GTA5-tel, esetleg majd, ha kiadják PC-re is. Amiről hallhattál az az emulálás, de hivatalos emulátor alkalmazás nincs, így amik vannak azok elég macerásak, bugosak stb. Ráadásul az emulálás elég erőforrás igényes, így egy újabb konzolon (főleg egy frissen megjelent játéknál) ehhez nagyon erős gép is kéne. Másrészt szerintem van élet GTA nélkül is (legalábbis nekem a 4. rész sem bírta tovább 3-4 óránál a gépemen).
2013. szept. 21. 17:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Valóban van élet Gta nélkül :) A négyet én is tolom. Valamikor esetleg kijön pc-re is?
2013. szept. 21. 17:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Majd tavasszal várható, de nincs még hivatalos dátum.
2013. szept. 21. 17:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor várok,mert nem éri meg a fáradozást. Azt hittem egyáltalán nem jön ki pc re
2013. szept. 21. 18:27
 5/5 DaweGTFO válasza:
Azthiszem a hivatalos megjelenése Március 18/19.
2014. jan. 20. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!