A gép lefagy amikor a boot menübe be léphetnék semmire nem reagál. Van amikor még csak képet sem ad a gép vagy csak simán nem kap jelet a monitor (két külön eset). Alaplap vagy processzor hiba? A
Figyelt kérdés
a videokártyát leteszteltem de sajna másik alaplap v processzor nem akadt.. core2quad processzor van benne eddig működött de ma már nem indult be..
asrock g41m-vs2 és itt fagy be (hozzá tartozót nem találtam de hasonló) [link]
2014. okt. 30. 13:21
1/6 lali.89 válasza:
Szerintem nincs baja a cuccnak. Húzz le róla mindent vinyót stb. utána BIOS Reset. Vedd ki a procit pasztázd ujra.
2/6 A kérdező kommentje:
semmi változás
2014. nov. 1. 18:04
3/6 A kérdező kommentje:
vagyis mostmár addig se jut el csak fekete képernyő
2014. nov. 1. 19:03
4/6 anonim válasza:
alaplap resi: kihúzod áramból és kiveszed az alaplapi elemet. Ha van alaplapi videókártya használd azt az alaplapra csak cpu és ramok legyenek rádugva(meg a külömböző kapcsolók stb)
próbáld meg úgy
5/6 anonim válasza:
esetleg a ramok rossz helyen vannak, 1 db rammal próbáld bepöccinteni rakj a pendrive-odra 1 memtest et ami leteszteli a ramot 1 esével. én így próbálnám
6/6 A kérdező kommentje:
megpróbáltam resetelni (jumperrel és elemmel is)
a ramot videókártyát teszteltem másik gépben
2014. nov. 9. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!