Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asus laptomom van. Olyan...

Domynko kérdése:

Asus laptomom van. Olyan kérdéem van hogy a billentyűzet lassú. Úgy lassú hogy mikor egy gombot lenyomok az adott betű később jelenik meg. MI lehet a baj?

Figyelt kérdés
Meg nyomok egy betűt és lassan jelenik meg.Ha játszok és lenyomva tartom a wasd gombokat és miútán elengedem után is magától megy.Lassan megy a parancs.Mi lehet a baj?

2014. okt. 30. 10:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szokok zöldre kattanni ;). Elég gyakran.

( voltam a boltba ahol sejtettem vannak ilyen alkatrészek. a ddr - t kérdezte az eladó )

2014. dec. 10. 20:41
 12/14 anonim ***** válasza:
Mint már írtam, kétféle memóriával is kiadták ugyanezt a gépet, azt, hogy a Te gépedben milyen van a cpu-z progival meg lehet nézni. Ha ddr2, akkor ddr2-t veszel, ha ddr3, akkor ddr3-t veszel és örülsz, mert 1 gb-vel nagyobb a gépedben a memória :) Ilyen egyszerű. Vagy odaadod a boltosnak a gépet, hogy nézze meg, de általában ilyenkor elkérnek egy szervízóradíjnak megfelelő összeget -amit hülyeség kifizetni, mert mint írtam, Te is meg tudod nézni :)
2014. dec. 11. 18:14
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát igen.. Ingyen max tanácsot adnak. Mert vásárolok talán. ;)

Logokus, hogy csak azonos betűvel ellátottal cserélhetjük ki...

Mégegyszer köszönöm a tanácsot. 8.000. ft alatti öszegről beszéltek, gondolom max bontóba vehtnék olcsóbban.

Használtat érdemes venni? Van pc bontós is a környezetemben.

2014. dec. 13. 16:20
 14/14 anonim ***** válasza:
A 2GB-s so-dim ddr2 és ddr3 is megvan bőven 6000 körül (plafon a 7000 ft!) szinte bármelyik számtechboltban, inkább kérdezősködj máshol is. Most direkt megnéztem a számtechboltot, ahol vásárolni szoktam, pl a 2GB 800MHz DDR2 CSX 6490 ft, a 2GB 1333MHz DDR3 Kingston 6290 (mindkettő új, kicsi, vidéki boltból). Használtat is lehet venni, csak nem biztos, hogy érdemes, ahogy néztem, kb párszáz forinttal olcsóbb az újtól (igaz csak egy bontót néztem).
2014. dec. 13. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!