Milyen gépházat ajánlanátok egy Gigabyte R9 280X-hez?
A lényeg, hogy beleférjen a 309mm-es vga. (ha jól emlékszem ennyi) és minimum 2 venti legyen benne alapból.
Persze a kinézet is számít, legyen egyszerű.
A keret 15.000 Ft.
ATX vagy mATX legyen a gépház? Esetleg mindkettő alaplapot tudja fogadni?
Mit szólsz ehhez? Aerocool, mATX/ATX, 2 ventis, 350mm-ig fogadja a kártyákat, 6500ft: [link]
1#
Atx-es kéne.
Hát amit linkeltél nem egy szép darab.
2#
Néztem már én is, de kicsi az plexi az oldalán.
Khm... te mondtad, hogy legyen egyszerű darab. Az oldalplexisek már nem az egyszerű kategóriába tartoznak. :)
De persze ízlések és pofonok.
Ha nagy plexiset akarsz:
[link] (itt az egy venti bőséges szellőzést biztosít)
[link] (ablakos oldallappal)
Na mindegy, ez csak pár példa volt. Annyi féle gépházat kapni, hogy nehéz összeszámolni. Inkább oldalakat mondok, ahol nézelődj: bluechip.hu, aqua.hu, pcx.hu. Ezek a leggyakoribbak. Sokan ipon.hu-n néznek, vagy bestbyte.hu-on, edigital.hu-n, de tapasztalaim szerint ezen utóbbi boltok nagyobb árréssel dolgoznak.
Én anno vga-t egy noname kis cégnél vettem neten, 1000-el (6870-es anno 52-ért jutott hozzám, máshol 62-65 volt az ára), így érdemes a google-t használni. Az árgép fizetős szolgáltatás, oda sok cég nem teszi fel a portékáját, ha eddig csak az árösszehasonlító oldalakat nézted.
Csak egy kis mellékinfo, jó tudni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!