22ezer max milyen gépházat ajánlanátok?
19cm-20cm széles és
50cm magas legyen
Ne sz.r anyagból legyen, masszív, alsó tápos, jó szellőző,ssd tartó legyen benne. :)
Ja hogy az is benne van... el is felejtettem.
Szerintem ilyen árkategóriában kevesebb mint 2 Mátyás király (2k forint) nem számíthat annyira,USB3.0-át és a+ venti(ke)t megéri :)
260 miliméter széles... nehogy már +6 centi legyen a probléma,meg eleve nem érdemes szűk helyre berakni egy gépet..
498 mm (kemény 2 miliméter)
Akkor mi itt a probléma?
Jobban szeretik a gépek ha legalább 5-5 centi van mellettük..
Amúgy én is pont hogy belerakhattam volna az asztalom gép téroló akármicsádájába,de több okból is nem tettem.
Az egyik ok az volt hogy jól nézett ki :)
Eleinte óvatosan a mozdulatokkal (ha jobb kezes vagy és jobb oldalra rakod a gépházat),hogy ne verd le.
Nekem egyszer majdnem sikerült,de az is figyelmetlenség miatt,majd megszoktam hogy ott van és hozzá se érek,pedig körülbelül 10 centire van az egérpadomtól :)
Akkor óvatos kell bánnod a hirtelen mozdulatokkal, bár gép előtt én meg se mukkanok. :D
Inkább a földre rakom, csak ott majd a lábamnak kell megszoknia, mert közel van az ablak és pont ott van a redőnylehúzója! :S Majd a gép közelébe rakok legót. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!