Az alábbi tv mennyire lehet megfelelő számítógép mellé?
Monitor is kellene meg egy tv is, és gondoltam jó lenne két legyet egy csapásra... Tehát monitorként használnám, ha pedig tv-zni akarnék, akkor arra.
Az érdekelne, hogyha be van dugva a számítógép hdmi kábele is, plusz a tv antenna, akkor megoldható-e a számítógépről tv-re váltás és fordítva? Vagy ehhez mindig szét kell huzkodni a kábeleket?
Nem volt még hasonló tv-m úgyhogy bocsi a hülye kérdésért. Lehet másnak ez egyértelmű.
Egyébként főleg filmezésre, netezésre kellene a tv. Meg néha játékokhoz. Bár nem tudom hogy mekkora a képfrissítési gyorsasága, tehát mennyire reagálna gyorsan az egérrel történő mozdulatokra pl.
A számítógépről a tv-re váltás simán megoldható nem kell a kábelekkel babrálni, csak a távirányítóval átkapcsolni.
Netezésre és filmnézésre tökéletes, de hogy játékra is, azt nem tudom.
Így van! Mivel a számítógép is csak egy bemenet neki, így simán távirányítóval tudsz váltani köztük. Arra figyelj, hogy ha HDMI-t használsz, azon nem minden videókártya viszi át a hangot, ilyenkor külön kábellel kell megoldani.
Egyébként én is így használom kb 4 éve és nem bántam meg, hogy nem monitort vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!