AMD FX 6350 processzorhoz milyen configot ajánlotok?
Figyelt kérdés
Konkrétan alaplap, videokártya, ram. Ár a közép kategóra..lehetőleg. A mostani Intel configról szeretnék átállni AMD-re.2014. okt. 28. 17:33
21/21 daniel1385 válasza:
tökéletesen elmegy vele az FX6300. Jelenleg nekem is ilyenem van... így hajtja ki tökéletesen. A vishera alapú FX-ek 5200MT/s BUS sebességgel működnek, eddig csak ezt az egyfajta alaplapot találtam (760gm-p23(fx)) ami képes ugyanilyen sebességen működni.... Még az általad említett 970a-UD3P-vel sem működik 5200 MT/s-al, hanem csak 4800-al. Bár ez a teljesítményén NEM sokat változtat, de mégis...
Ezért vagyok azon a véleményen hogy tökéletes a 760gm-p23, persze semmiféle képen nem túlhajtásra lett tervezve .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!