AMD FX 6350 processzorhoz milyen configot ajánlotok?
Egyre több itt a fogyatékos, már bocs...
Nem, nincs benne védelem, és majd akkor veszed észre, hogy egy hulladék táp, amikor elfüstöl, és az egész gépednek annyi. FSP Raider 550-et legalább kéne egy olyan konfig alá, amit Bence írt.
-Msi 760gm-p23 (fx) [az egyedüli alaplap ami kitudja használni 100%-osan (legalább is tudtommal), nem ajánlott az OC]
- AMD Radeon HD 7870 vagy r9 270
- bármilyen fajta DDR3-as memória, min. 800 max 1333 Mhz (utóbbi ajánlott). Ebből 4gb
OC-ra:
-
nem sikerült befejznem... :D
OC-ra:
- alaplap: Gigabyte GA-970A-DS3P
- proci hűtő: Cooler Master 212 Evo
Játékra:
- MSI r9 280x 3GB DDR5
- még +4 gb ram (szintén elég az 1333Mhz)
Egyébként én is inkább az FX 6300-at ajánlom, mert az csak 95Wattot fogyaszt míg a 6350 145Wattot (ha nem is 100%ig, de kb ennél az aránynál van) + nem veszel észre sok különbséget a kettő közt :)
nekem fx 6320-am van r7 265-el és jó mindenhez.
én meg ezt a procit ajánlom de persze ehhez kell is egy rendes hűtés mert az alap az nem sokat ér.
#15 Az a lap nem jó FX-hez, ram az lehet 1333mhz vagy 1600mhz, a 800 mhz az ugye az 1600-as, csak duplán számolja a gép.
Gigabyte 970A DS3P-vel nem húznám, inkább UD3P.
(Fesz merovel merted tapot kerdezo?
Az hogy rairjak hogy van vedelem netan beleaknak egy disz vedelmet is az sajnos nem sokat er es a fesz ingadozas se biztos hogy mindeg es magatol fog elojoni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!