Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PS3-at vagy Xbox360-at vegyek?

PS3-at vagy Xbox360-at vegyek?

Figyelt kérdés

Szeretnék vásárolni egy konzolt, de nem tudom melyiket érdemesebb mivel nem értek hozzá.

Szeretek játszani Single Player játékokkal, de a netes játékok is érdekelnek, de abból csak az ingyenes pl.: World of Tanks, War Thunder stb.

Szerintem FIFA és autós játékok lennének azok amikkel főként játszanék a konzolon, de szóba jöhet az Assasins Creed-hez hasonló játékok.

Még egyéb kérdés: Hogy lehet vagy melyiknél egyszerűbb azt elérni, hogy letöltött játékkal is tudjak játszani?

Ilyenekkel biztos nem szeretnék játszani: CoD, Battlefield...főleg nem multiba.

u.i.: tudom, hogy volt már sok ilyen kérdés, de az én igényeimnek megfelelőt nem nagyon találtam.

2014. okt. 28. 15:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#8-as válaszoló: Mint mondtam, nekem nincs PS-em, de azt tudom, hogy csak Blu-ray lemezt játszik le, ezért gondoltam, hogy írott blu-rayt is lejátszik, ennyi. Nem tévhit, csak rosszul gondoltam, amúgysem szoktam feltöretni a konzolomat (csak a régi arcade gépem volt kiflashelve), az RGH-ról is csak hallottam.
2014. okt. 30. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!