PS3-at vagy Xbox360-at vegyek?
Szeretnék vásárolni egy konzolt, de nem tudom melyiket érdemesebb mivel nem értek hozzá.
Szeretek játszani Single Player játékokkal, de a netes játékok is érdekelnek, de abból csak az ingyenes pl.: World of Tanks, War Thunder stb.
Szerintem FIFA és autós játékok lennének azok amikkel főként játszanék a konzolon, de szóba jöhet az Assasins Creed-hez hasonló játékok.
Még egyéb kérdés: Hogy lehet vagy melyiknél egyszerűbb azt elérni, hogy letöltött játékkal is tudjak játszani?
Ilyenekkel biztos nem szeretnék játszani: CoD, Battlefield...főleg nem multiba.
u.i.: tudom, hogy volt már sok ilyen kérdés, de az én igényeimnek megfelelőt nem nagyon találtam.
Ami neked tetszik, én addig nem szólok semmit a PS3-ról,a míg nekem nem volt, most Xbox 360-am van, teljesen jó, nincs vele semmi problémám. Ps3-nál ingyenes a multi, Xbox 360-nál kell venni Gold előfizetést (1 évre 11 ezer, egy hónapra azt hiszem 2000), és csak úgy tudsz játszani az ingyenes játék multijával is!
Inkább azt nézd, hogy milyen exkluzív játékok vannak rá, úgy könnyebb lesz dönteni. Xboxra ott a Gears of War, Forza sorozat (több most nem jut eszembe), PS3-ra ott az inFamous, Uncharted, The Last of Us, Gran Turismo...
Annyi még, hogy a PS3-hoz Blu-ray lemezt kell venned, ha letölött játékokkal akarsz játszani, xboxhoz dupla rétegű DVD-t, de az újabb gyártású xboxot nem lehet már így megoldnai, talán RGH-val, PS-nél nem tudom hogy van ez.
xbox 360
Egyébként a wot pl. 5000Ft
Úgy hogy ez nem crack-elt játékokat futtat. a játékot amit leszedsz te csak átkonvertálod isoból god formátummá és pendrivra rakod odamész a box-hoz berakod a pent és játszol.
Na akkor had zúzzam szét a tévhiteket a ps3 töréséről...
"PS3-hoz Blu-ray lemezt kell venned, ha letölött játékokkal akarsz játszani, xboxhoz dupla rétegű DVD-"
NEM.... hiába írnád ki a játékot még bluray re is akkor sem olvasná a be a ps3...
Ps3-nál a letöltött játékot HDD-re FTP-vel fel kell másolni ÉS onnan lehet futtatni, tehát jobb olyan téren, hogy nem kell lemezt venni írogatni...
PS3-ra 2 féle törés létezik...
legjobb: cfw (fat és slim 2xxxx-res) gépeket lehet törni ezeket már csak használtan kapod meg sajnos ha 3.55 ofw magasabban van a gép 10e ért vissza állítják onnantól pedig tutoriálból felteszed a cfw-t...
legnevetségesebb: ode eszköz, ez jó super slimnél de ha 4.65 ofwn vagy akkor nem müködik, egyébként annó (4.50 ofw fele jobb volt mert online is lehettél bann nélkül) EZT NEM AJÁNLOM... ha nem akarsz használt ps3-at én is a boxot ajánlom.
----------------------------------------------
cfw = módosított szoftver
ofw = gyári szoftver
én is a te egyik tévhitedet
"tehát jobb olyan téren, hogy nem kell lemezt venni írogatni... "
Boxnál is van ilyen lehetőség amit RGH-nak hívnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!