Mit rontok el? Hogy kössem össze?
Van egy táp ventillátorom amiből két kábel jön ki. Az alaplapon 4 tűs ventillátor helyek vannak. Van 2 DB levágott 4 tűs csatlakozóm is. Össze akarom dugni hogy használni tudjam a nagy ventillátort.
Amivel kezdtem:
Rádugtam a fekete kábelt a feketére a pirosat a zöldre nem ment. (nem forgott, a gépse kapcsolt be.)
2. feketét a feketére pirosat a sárgára. (ventillátor forog gép nem bootol csak zúg)
Hogy kell ezt összekötni?
4 tűs csatlakozokon színek:
fekete,citrom sárga,zöld,sötét kék
Iletve ha közvetlen tápra kötnéd? Probáltad?
Lényegében alaplapikra nem is ledne szükség ha azok is
Közvetlen a tápra? Azt hogyan?
Egyébkén igen, oda is vannak írva hogy fan x,x.
Értem ezt megfogom próbálni. Van szabad, igaz satás tápból van több. De akkor bedugom , nem fog kicsúszni? Nem veszélyes?
A tápot is megnézem hanyas!
Na szóval akkor ha jól értettem.
Dugjam a vezetékeket egy szabad táp csatlakozóra. Olyanra ami a winyó és az olvasók kapják az áramot. Ebből is a régebbi, nem a sata.
Elég ha egy olyan csatlakozó van szabadon? Tehát nem egy egész ág hanem csak egy csatlakozó.
Meg is van! Köszi a tippet! :D
12V óriási hangja volt! Szószerint elindult az asztalon. Ezért 5V köttöttem. Így nincs nagy hangja és fasza! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!