Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit rontok el? Hogy kössem össze?

Mit rontok el? Hogy kössem össze?

Figyelt kérdés

Van egy táp ventillátorom amiből két kábel jön ki. Az alaplapon 4 tűs ventillátor helyek vannak. Van 2 DB levágott 4 tűs csatlakozóm is. Össze akarom dugni hogy használni tudjam a nagy ventillátort.

Amivel kezdtem:

Rádugtam a fekete kábelt a feketére a pirosat a zöldre nem ment. (nem forgott, a gépse kapcsolt be.)

2. feketét a feketére pirosat a sárgára. (ventillátor forog gép nem bootol csak zúg)

Hogy kell ezt összekötni?

4 tűs csatlakozokon színek:

fekete,citrom sárga,zöld,sötét kék

2014. okt. 25. 17:42
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Másik ventilátorral sem kapcsol be ha rákötöm!
2014. okt. 25. 18:40
 22/31 A kérdező kommentje:
nem lehet hogy hiányolja a vezérlést?
2014. okt. 25. 19:02
 23/31 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Milyen alaplapod van? Biztos hogy fan csatlakozók azok az alaplapon?
2014. okt. 25. 19:39
 24/31 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Iletve ha közvetlen tápra kötnéd? Probáltad?

Lényegében alaplapikra nem is ledne szükség ha azok is

2014. okt. 25. 19:42
 25/31 A kérdező kommentje:

Közvetlen a tápra? Azt hogyan?

Egyébkén igen, oda is vannak írva hogy fan x,x.

2014. okt. 25. 19:56
 26/31 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Tápon már nincs szabad kábel?
2014. okt. 25. 20:13
 27/31 anonim válasza:
Ha a tápból kijövő kábelek közűl még van szabad akkor próbáld meg hogy a ventilátor fekete vezetékét rákötöd a tápból kijövő kábel feketéjére a ventilátor pirosát pedig a táp sárgájára. Ha így sem kapcsol be tényleg gyenge a táp, nekem is volt ilyen. hány wattos?
2014. okt. 25. 20:14
 28/31 A kérdező kommentje:

Értem ezt megfogom próbálni. Van szabad, igaz satás tápból van több. De akkor bedugom , nem fog kicsúszni? Nem veszélyes?

A tápot is megnézem hanyas!

2014. okt. 25. 20:54
 29/31 A kérdező kommentje:

Na szóval akkor ha jól értettem.

Dugjam a vezetékeket egy szabad táp csatlakozóra. Olyanra ami a winyó és az olvasók kapják az áramot. Ebből is a régebbi, nem a sata.

Elég ha egy olyan csatlakozó van szabadon? Tehát nem egy egész ág hanem csak egy csatlakozó.

2014. okt. 26. 00:42
 30/31 A kérdező kommentje:

Meg is van! Köszi a tippet! :D

12V óriási hangja volt! Szószerint elindult az asztalon. Ezért 5V köttöttem. Így nincs nagy hangja és fasza! :)

2014. okt. 26. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!