Mit rontok el? Hogy kössem össze?
Van egy táp ventillátorom amiből két kábel jön ki. Az alaplapon 4 tűs ventillátor helyek vannak. Van 2 DB levágott 4 tűs csatlakozóm is. Össze akarom dugni hogy használni tudjam a nagy ventillátort.
Amivel kezdtem:
Rádugtam a fekete kábelt a feketére a pirosat a zöldre nem ment. (nem forgott, a gépse kapcsolt be.)
2. feketét a feketére pirosat a sárgára. (ventillátor forog gép nem bootol csak zúg)
Hogy kell ezt összekötni?
4 tűs csatlakozokon színek:
fekete,citrom sárga,zöld,sötét kék
Ezt leírnád érthetőbben is?
Azt értem,hogy az alaplapon 4 pin es ventillátor csatlakozók vannak,de mi az ,vagy háyn pines az,amit te akarsz rákötni?
Mivan? :D Ezt én se értem..
Milyen az a táp ventilátor egyáltalán? És mi az, hogy a gép se kapcsolt be? Egy sima ventilátortól nem függ a gép működése. Ha jól van rádugva működik a venti, ha nincs jól rádugva, nem működik a venti. Attól még a gép bekapcsol.
#1 Két pines... mert ha jól értem, akkor a kérdező az innen-onnan kimentett ventilátorokkal akarja növelni a gép zajszintjét.
Kérdező!
Ímhol a színek kiosztása
A nagy ventillátorból 2 kábel jön ki csak. Egy fekete egy piros. Régi tápegységből kimentet.
Az alaplapon 4 pines csatlakozók vannak. Van 2 darabb 4 pinre való dugóm. A gépre akarom kötni ezt a ventilátort. De amit eddig próbáltam a gép bekapcsol, de csak zúg!
Tehát:
A Nagy venti
piros kábelét a sárga kábelre.
a fekete kábelét a fekete kábelre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!