2.5 v.3.5-ös vinyó jobb? mi az előnye egyiknek másiknak a gyakorlatban? ár meg méret nem lényeg.
Figyelt kérdés
2014. okt. 25. 16:18
1/6 anonim válasza:
Asztali gépbe 3,5"-os. Azért, mert általában 7200 rpm-esek, míg a 2,5"-os merevlemezek laptopokba valók és rendszerint lassabbak (csak 5400 rpm).
2/6 A kérdező kommentje:
NAS-ba kéne, amikor nem használom, akkor a NAS nem pörgeti, teljesen halék, vagy akkor is van hangja?
2014. okt. 25. 16:33
3/6 anonim válasza:
Akkor legyen WD Red , azok NAS-ba lettek tervezve.
4/6 A kérdező kommentje:
mitől , mi a lényeg bennük?
2014. okt. 25. 19:51
5/6 anonim válasza:
A wd red jobban bírja a 24/7 használatot és tartósabb.
6/6 A kérdező kommentje:
és a zaj? azzal mi a helyzet?
az a helyzet, hogy nem tudom kinek mire kell a NAS, de nekem pont nem a folyamatos működésre, hanem arra, hogyha kell akkor bármit el tudjak érni rögtön, azaz egy készenléti állapot kell nekem, nem folyamatos használat
lehet hogy ez a Red csak annak jó, aki torrentezik, nem?
2014. okt. 26. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!