Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kaphatok ezektől kék halált?

Kaphatok ezektől kék halált?

Figyelt kérdés

Az a problémám ,hogy össze vissza dobálja a kék halálokat és már tiszta ideg vagyok mert a gépet újonnan vettem...

Leszámítva 2 dolgot a dupla HDD-t és a tápot...

Az egyik HDD kicsit ketyeg (kattog) ez egy Seagate 500 GB-os HDD.

Aztán van a táp ami egy M-tech 550W Black box edition ami szintén gyanús...

Ez a kettő dolog közül melyik okozhatja mert már nagyon felidegesít ,hogy új a gép aztán bumm kék halál...

Memóriák 100%-osak , és a HDD sentiel szerint a két HDD is 100% de nem hiszek neki ezért kérdezem itt..

2014. okt. 24. 13:01
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

1. Először átnézetem a gépet (barátom mérnök informatikus 20 éve szakmában van).

2. Ne hívj Krisztofernek mert utálom ezt a nevet a nevem még mindig Kristóf.

3. Zenész vagyok. Nem valami jött ment informatikus

utánzat.

4. Nagyon nem érdekel CODEGEN-ről mit írnak mert 7 évig járattam vele gépem.

5. Ez egy oldal amin "kérdéseket tesznek fel az emberek ha nem értenek valami".

És 6.is van ,hogy ne unatkozzon a nép :D

Nem anyuci apuci hátán élősködöm. Napi 30 diákot tanítok ,hogy a család megéljen szóval nem igen jut 20 ezer forint egy fém dobozra amire rá van firkálva ,hogy Fsp.

Tiszteletem a kommentelők felé. Igaz ,hogy pont a kérdésemre olyan 2 ember válaszolt,de azért köszönöm.

Jah és ismétlem egy doboz nem ér 20 ezer forintot.

Akkor már költök a 630 ezer forintos hangszeremre.

A kíváncsi embereknek elmondom egy Leblanc Cadenca B klarinétom van :)

Meg lehet nézni import árú nem egyből vettem meg hanem gyűjtöttem rá munkával.

Tiszteletem!

2014. okt. 25. 00:06
 22/24 A kérdező kommentje:

Most nem azért de vegyél ilyet vegyél olyat...

Vegyen az aki mondja ,hogy vegyek :)

2014. okt. 25. 00:08
 23/24 halalfalo ***** válasza:

Az FSP még mindig nem 20 ezer...

[link]

8600 Ft egy megbízható, egyszerűbb kis tápért.

Vagy 5000 Ft egy olyanért, ami vagy évekig bírja, mint az említett Codegen, vagy rövid időn belül elszáll, esetleg alaplappal, procival együtt.

Szerintem 3-4 ezer Ft pluszt megér a gép biztonsága.

2014. okt. 25. 00:35
 24/24 anonim ***** válasza:

Bocsánatot kérek mint zenész a zenésztől ha megbántottalak.

Igazad van a tápokkal kapcsolatban régóta futnak régi kis gépekben win95 óta.A probléma velük ott kezdődik hogy egy 400W-os táp jó ha tud 150-et.Ebből kifolyólag ha túlterheled akkor képesek igen furcsa ingadozással dolgozni ezért rendszeresen kékhalálhoz vezet ahogy történt nálad is.A mai hardverek teljesítmény igénye jóval nagyobb mint a P1-es gépeké ezért az ilyen tápok melegszenek is és ha netán eldurrannak képesek lemenni drótba és minden tápágon 230-at kitolni.Na ezt nem tolerálják az alkatrészek és így keletkeznek a veszélyes hulladékok.Ahogy írtad helytelenül a mai tápok védelemmel vannak ellátva de nem mindegyik.Az olcsóból kihagyják pont ettől olcsó.Léteznek olyan tápok amik megfizethetők és tudják az általuk ráírt teljesítményt valamint komoly védelemmel vannak ellátva többek közt ilyen a fent említett FSP is ami nem olyan drága mint írtad.

[link]

Egy hasonlattal élve ne bízz egy Stradivari-t egy vászon tokra mert drága mulatság lesz.

2014. okt. 25. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!