Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kb mennyit kaphatok Pc alkatré...

Davyd921 kérdése:

Kb mennyit kaphatok Pc alkatrészekért?

Figyelt kérdés

CPU memória videokártya

akit tudnak segíteni privátba írjon már !! vagy ide is lehet mert fontos lenne !!!

2014. szept. 4. 08:20
 1/8 anonim ***** válasza:

Hááát ezt így nagyon gyér információ... :-)

Figyelj nekem most jelen pillanatban 5 számítógépem van kint, részletre vették meg őket, van aki már egy éve használja, de zsét nem láttam még... :-)

Nem egy nagy üzlet! De ha valakit be bírsz palizni, lehet szerencséd, csakhát az nem túl etikus, bár az senkit nem zavar rajtam kívül... :-)

2014. szept. 4. 08:25
 2/8 P.O.C. ***** válasza:

Miért nem írod a kérdés részletezőben, az alkatrészek típusát?

Vagy egy titkos NASA projekt UFO technológiás számítógépe és azért? Minek jöttél akkor ide, chat -elni?

Mert nagyon nem mindegy, mit akarsz eladni. pl. Pentium 1 -es procit, vagy Core i7 -et...

2014. szept. 4. 08:31
 3/8 A kérdező kommentje:

AMD Athol X3 3.4Mhz

Kingmax 2x2Gb DRR3 1333Mhz

PowerColor Hd6570 2Gb DDR3

2014. szept. 4. 08:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Helló ősember.

Nézz utána aukciós oldalakon, hogy milyen licittel keltek el ilyen cumók.

2014. szept. 4. 08:55
 5/8 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs semmi ősember !! azért kérdem itt

olyan rossz állapotba lévő hardvereket akarnak el adni,hogy már sírok rajta rendesen !!

2014. szept. 4. 08:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Proci: 7000ft

Ram: 2000ft

VGA: 10000ft

2014. szept. 4. 10:42
 7/8 P.O.C. ***** válasza:
A procival és VGA -val egyetértek HUN_Sector nevű felhasználóval, de most hogy ennyire felment az új RAM -ok ár is, szerintem olyan 2500-3000 FT -ot megér darabja.
2014. szept. 4. 10:56
 8/8 Stark2000 ***** válasza:
4gb ramot nem kapsz 10.000Ft alatt jó formán, főleg nem KIT-et. A frekvencia meg szart sem ér, csak az árát húzza fel, vagy le.. Én inkább 6-7e forintot tippelnék a ramra. És azért nem minden nap megy tönkre egy-egy ram modul, szóval ha nincs rá garancia, az sem baj.
2014. szept. 4. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!