Miért van az, hogy kiváló hardvertermékek nem kaphatók a hazai piacon, vagy csak nagyon korlátozottan érhetők el? Kifejtendő kérdés.
Figyelt kérdés
Gondolok itt például olyan gyártók termékeire mint Cooler Master (ez a kevésbbé jellemző), Chieftec, Corsair, Enermax és társaik.
Vegyük példának csak a Cooler Master 120mm-es Turbine Master-ét, ami igencsak kiváló, de ugyanez elmondható Excalibur elnevezésű társáról. Utána lehet nézni hány helyen kapható kis hazánkban és mennyi az ideje, mire kézbe vehetem... És akkor még nem beszéltem az Enermax tápjairól és a többi...
2014. febr. 26. 15:16
1/2 anonim válasza:
Nincs ra kereslet. En sem orulok hogy 10 napot kell varnom az 1500W-os Enermax tapra, de megeri. Mas nem nyujtja ezt a minoseget, szoval inkabb turelmes vagyok.
2/2 anti paladin válasza:
Mert drágábbak is és az átlagnak nincs szüksége drágább Enermaxra ha van olcsóbb Fsp netán codegány. Pláne ha nem is hallott még róla a vásárló.
És mert jócskán kevesebben veszik őket, nyílván kevesebb nagykereskedő tartja őket készleten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!