Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezt az Aida64 stabilitásteszte...

Ezt az Aida64 stabilitástesztet meddig kell csinálni?

Figyelt kérdés
Én csak 2 percig csináltam, mert 85 fokig felment, és 90 foknál elvileg vége. De ezt mennyi ideig kéne normális esetben, és honnan tudom, hogy jól vagy rosszul teljesít alatta?
2014. okt. 23. 17:06
 1/10 A kérdező kommentje:

És még egy kérdésem lenne.

Szerintetek elég ehhez a laptophoz újrapasztázás, vagy hűtőcsere kéne?

[link]

[link]

2014. okt. 23. 17:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Normális esetben órákig is hagyhatod mert nem fordul elő ilyen probléma.A hőfok elér egy bizonyos magasságot és ott megáll.Te jól csináltad hogy nem sütötted le a gépedet.
2014. okt. 23. 17:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Akármeddig lehet csinálni, ez olyan, mint a memtest 86, végtelen ciklusban fut. Aida 64-ben szerintem elég fél óra, de ha neked ennyire melegedik, akkor ott valami baj van. Milyen alaplapod, processzorod és persze processzorhűtőd van?
2014. okt. 23. 17:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Újrapasztázva mikor volt a laposod? mert ha gyári paszta van rajta vagy esetleg egy évnél régebbi a paszta akkor pasztázd vagy pasztáztasd újra... az újrapasztázás sosem árt...
2014. okt. 23. 17:28
 5/10 A kérdező kommentje:

3 éves a laptop, gyári pasztával, csak akksi csere volt.

Az alaplapot nem tudom, a proci Intel Core i3 370M, a GPU pedig Mobility Radeon HD5470 512MB.

2014. okt. 23. 17:39
 6/10 A kérdező kommentje:

Alaplapra ezt írja.

[link]

2014. okt. 23. 17:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Ja, hogy laptop. Én azt hittem, hogy asztali gép. Akkor amit tehetsz, hogy újrapasztázod/ pasztáztatod valakivel a procit.
2014. okt. 23. 17:44
 8/10 anonim ***** válasza:
akkor viszont mindenképpen pasztázd vagy pasztáztasd újra, nekem igaz egy hulladék laptopom van és még másfél éves csak két év garival, de magamnak kellett újrapasztázni mert már 80 foknál járt a proci amikor elkezdte dobálni a kék halálokat valamint portalanítanom kellett már majdnem hetente, azóta mióta újrapasztáztam elég kiporolni 3-4 havonta
2014. okt. 23. 17:51
 9/10 A kérdező kommentje:
És azt nem tudjátok mennyibe kerül, ha már nicns rá garancia?
2014. okt. 23. 18:22
 10/10 anonim ***** válasza:
a pasztázás? passz nem tudom, a szegedi notebook.hu üzletében 1000 és 2000 forintért portalanítanak... szerintem nem lehet sokkal több a pasztázás sem....
2014. okt. 23. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!