Ezt az Aida64 stabilitástesztet meddig kell csinálni?
Figyelt kérdés
Én csak 2 percig csináltam, mert 85 fokig felment, és 90 foknál elvileg vége. De ezt mennyi ideig kéne normális esetben, és honnan tudom, hogy jól vagy rosszul teljesít alatta?2014. okt. 23. 17:06
1/10 A kérdező kommentje:
2014. okt. 23. 17:10
2/10 anonim válasza:
Normális esetben órákig is hagyhatod mert nem fordul elő ilyen probléma.A hőfok elér egy bizonyos magasságot és ott megáll.Te jól csináltad hogy nem sütötted le a gépedet.
3/10 anonim válasza:
Akármeddig lehet csinálni, ez olyan, mint a memtest 86, végtelen ciklusban fut. Aida 64-ben szerintem elég fél óra, de ha neked ennyire melegedik, akkor ott valami baj van. Milyen alaplapod, processzorod és persze processzorhűtőd van?
4/10 anonim válasza:
Újrapasztázva mikor volt a laposod? mert ha gyári paszta van rajta vagy esetleg egy évnél régebbi a paszta akkor pasztázd vagy pasztáztasd újra... az újrapasztázás sosem árt...
5/10 A kérdező kommentje:
3 éves a laptop, gyári pasztával, csak akksi csere volt.
Az alaplapot nem tudom, a proci Intel Core i3 370M, a GPU pedig Mobility Radeon HD5470 512MB.
2014. okt. 23. 17:39
7/10 anonim válasza:
Ja, hogy laptop. Én azt hittem, hogy asztali gép. Akkor amit tehetsz, hogy újrapasztázod/ pasztáztatod valakivel a procit.
8/10 anonim válasza:
akkor viszont mindenképpen pasztázd vagy pasztáztasd újra, nekem igaz egy hulladék laptopom van és még másfél éves csak két év garival, de magamnak kellett újrapasztázni mert már 80 foknál járt a proci amikor elkezdte dobálni a kék halálokat valamint portalanítanom kellett már majdnem hetente, azóta mióta újrapasztáztam elég kiporolni 3-4 havonta
9/10 A kérdező kommentje:
És azt nem tudjátok mennyibe kerül, ha már nicns rá garancia?
2014. okt. 23. 18:22
10/10 anonim válasza:
a pasztázás? passz nem tudom, a szegedi notebook.hu üzletében 1000 és 2000 forintért portalanítanak... szerintem nem lehet sokkal több a pasztázás sem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!