Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » W8 tabletből lehet "asztali"...

W8 tabletből lehet "asztali" gépet csinálni?

Figyelt kérdés

Üdv! Van egy Acer tabletem, Windows 8 oprendszerrel. Elvileg lehetséges lenne-e, hogy ebből egy fapados asztali gépet varázsoljak? Hagyományos vezetékes nettel? A következőképpen gondoltam: micro HDMI-VGA átalakítóval kötnék rá rendes monitort, a micro USD-jére tennék egy 4-es HUB-ot, (melyet megtáplálnék árammal természetesen), ebbe csatlakoztatnék egy egeret, egy billentyűzetet és egy USB/RJ45 átalakítót.

Szerintetek működne, és menne a net kábelen keresztül?

A kérdés elméleti, tudom, hogy egyszerűbb egy wifi router és egy bluetooth-os billentyűzet, de kíváncsi vagyok menne-e.

Köszönöm a válaszokat.

2014. okt. 16. 11:01
 1/2 anonim ***** válasza:

igen lehetséges, de ahogy írtad más módon sokkal egyszerűbben is mehetne.

viszont annyira nem lesz fapados, mivel natívan képes kezelni a desktop programokat, és hardver szinten sincs annyira elmaradva egy tablet.

Amúgy ha jol tudom talán készen is lehet venni ilyen dokkolókat, amibe csak be állítod, és onnantól mint egy asztali gép műküdik a rákötött perifériákkal.

2014. okt. 16. 11:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2014. okt. 16. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!