Hogyan lehetne egy kicsit jobbá tenni a gépem?
A nyáron meghalt a laptopom. Helyette egy asztali PC-t használok, de ez sajnos elég régi. Nagyon lassú, sokszor fagy, még a Chrome is akadozik pl görgetésnél.
Sajnos azonban a közeljövőben nem fogok úgy állni anyagilag, hogy új lapost vegyek magamnak, úgyhogy szeretném ezt a jelenlegi PC-t egy kicsit felturbózni hogy legalább használható legyen... :/
Íme a konfig:
Proci: Intel Celeron 2.96 GHz
RAM: 1GB
OP. rendszer: Win7, 32 bites
Én egy RAM bővítésre gondoltam, nem tudom az mennyit javítana a problémán. Egyéb ötlet?
Gondoltam hogy a win7 nyúzni fogja, nem is az én ötletem volt hogy ez legyen rajta. Viszont nem szeretnék XP-re váltani, maradnék ennél. RAM bővítésre mennyit mondtok?
Játszani nem nagyon akarok, vagyis persze jó lenne, de inkább nem gyilkolom vele. Ha mást nemis de legalább mindennapi feladatokat tudjak vele normálisan csinálni... :/
Annyit tudok, hogy Fujitsu Siemens a gép... Se gyártási év, sem egyéb. :/
Valahol meg tudok olyan infókat nézni amik segíthetnek? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!