Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen adathordozot erdemes...

Milyen adathordozot erdemes venni?

Figyelt kérdés
volt nekem olyan 16gigas hogy nem engedett felmasolni pl egy 7 gigas hd filmet, na ezt szeretnem elkerulni.
2014. okt. 23. 17:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem tudtál rá 7gb-s fájlt rámásolni, mert fat 32 fájlrendszert használtál. Gyárilag az összes pendrive ilyen, de te le tudod formázni exfat-ra Sajátgépben.
2014. okt. 23. 17:02
 2/8 A kérdező kommentje:
akkor kar volt osszetorjem..
2014. okt. 23. 17:03
 3/8 anonim ***** válasza:
vagy NTFS-re is formázhatod, és ugyanúgy nincs fájl méret korlát, vagyis olyan nagy hogy az még a távoli jövő
2014. okt. 23. 17:18
 4/8 anonim ***** válasza:
#3, az NTFS-el csak az a baj, hogy a pendrive nand-chipjei hamar elkopnak tőle, ezért jobb az exfat.
2014. okt. 23. 17:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Háháh, erőember. Összetörés után rá tudtad másolni a filmet? Mivel lett jobb, hogy összetörted?

2014. okt. 23. 17:30
 6/8 anonim ***** válasza:

#4: Viszont az efFAT-tal az XP csak berhelés után boldogul.

Kérdező: Szép volt!

G.

2014. okt. 23. 17:49
 7/8 A kérdező kommentje:
:D koszi
2014. okt. 23. 22:07
 8/8 anonim ***** válasza:
-őőő, hát nem tudom én már 6 éve használok egy 4GB-s pen-t amit azért évente formázok NTFS-re + elég sokat mozgatok rajta adatot de még nincs baja, mondjuk az is igaz, hogy nem gagyi pendrive
2014. okt. 24. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!