Ti milyen SSD-t használtok?
SLC nagyon drága.
TLC-vel sincs gond.
A 250gb-os Samsung 840 EVO az egyik legjobb az olcsóbb SSD-k közül.
KINGSTON 60GB SSDNow V300 SATA3 2,5" SV300S37A/60G
Technológia: MLC
NEkem sajnos a samsung 840 nemn bírt ki félévnél többet. Aktív használat mellet melegedett.
Az ocz vertex 460 250 gb viszont egyáltalán nem melegszik
Én ezt ajánlom! A v300-nál jobb! (igaz, drágább is.)
a samsungal ellentétben pedig tlc sebesség mlc-vel.
Ne vegyetek Kingstont, nem epp korrekt a magatartasuk, nem erdemes oket penzetekkel tamogatnatok!
ez az összes cégre igaz. mondj egy korrekt nagyvállalatot!
egyébként ezért ajánlottam a 3K-t. az nem a gagyi nand chipekkel van szerelve!
Tokmindegy, hogy melyik Kingston modellt ajanlod, nem erdemes ezt a gyartot valasztani.
"Korrekt" nagyvallalat nem letezik, de ha mar feny derult egy ekkora atveresre, hadd ne feledkezzunk meg rola.
én a terméket nézem.
(ezen az elven akkor ne használj se windows-t se skype-ot, semmilyen ms terméket sőt, facebookot se! annyi mocsok van a számlájukon, hogy nem férne bele egy kommentbe)
ez egyébként nem volt nagy titok.. olcsóbbra cserélték, és olcsóbban is adták. nem kell meglepődni. mondjuk ez a kingstonhoz nem méltó, de ez van.
(akkor most kezdjem szidni a samsungot is, azért a rakás hulladékért amit az utóbbi időkben rámsóztak?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!