CS:GO játékosok! Ti milyen egeret használtok?
Billentyűzet annyira mindegy. Nekem egy 1.500Ftos magyar multimédiás billentyűzetem van, semmi bajom sincs vele. Nem ragadnak be a gombok, és nem is hangosak lenyomáskor, pedig már vagy 3 éves.
Egerem egy Gigabyte GM-M6900 ( [link] ) - 2000DPI-n használom FullHD-n és kb. 200FPSsel játszok cs:go-t Maxon, és így eléggé könnyű számomra a fejlövés. Könnyen bemérem, bármilyen távolságról legyen szó... Nem véletlen vagyok Global Elite (bár igaz, én már a megjelenése óta játszok).
A billentyűzet tényleg mindegy. 2000 Ft-os Geniusom van egy Razer DeathAdder-rel. A Razer és a SteelSeries termékeit tudom ajánlani, azok a nyerők. Az, hogy melyik kell, az a fogásodtól függ. Nekem azért van DeathAdder, mert szeretem tenyérrel fogni az egeret, de egy Taipan sem lenne rossz, ami kicsit kisebb, és karmos fogása van. SteelSeriesek közül én Sensei Raw-ot vennék. Persze van olyan, aki azt mondja, hogy az 500 Ft-os egere a legjobb, de én a Razer után soha sem használnék egy olcsóbb egeret.
Én is 200-300 fps-sel játszok, nem jön rosszul :) FullHD-ben, 1800 DPI-vel a játékban 2-es érzékenységgel(ha jól tudom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!