Érdemes megvennem az alábbi laptopot?
Figyelt kérdés
Használt/Új:Új
Processzor, Mhz:Core Duo T2350 (1860)
Memória, Mb:2048 MB
HDD, Gb:120 GB
Kijelző:15,4" WXGA
Optikai meghajtó:DVDRW
Modem:van
LAN:van
USB:4 db
Wireless LAN:van
Bluetooth:van
Videokártya:128 Mb Intel GMA 950 integrált
Op. rendszer:nincs op. rsz.
Billentyűzet:magyar
Egyéb portok:PCMCIA, VGA
TV kimenet:S-Video
Poz. eszköz:Touch pad
Kártyaolvasó:3 in 1
Akkumulátor:4400 mAh (Li-ion)
Jótállás:1 év
125.800Ft-ba kerül!
Kinéztem ezt a notebookot, és szeretném megkérdezni , hogy kinek mi a véleménye róla.Van e valakinek ilyen típusú, márkájú gépe és hogy mik a tapasztalatok?!Az ilyen akkumulátor milyen sokáig bírja?Mert erről nem tudok semmit!!
Aki tud segíteni, az írjon!!
2008. aug. 12. 11:29
11/11 anonim válasza:
Fujitsut nem szabad venni, arról engem is mindenhol lebeszéltek. Viszont az Asust dícsérték, és tapasztalatból tudom, hogy jó gépek. Én egy MSI-vel jártam meg most, főleg a kamerával és a dvd-rom ajtajával. Amúgy nem lett volna rossz. De másik vásárló azt mondta, hogy neki a zsanér eltört 2 hónap után és 2-3 hónapig szerelték. Vett helyette Dellt, meg van vele elégedve. A szerelőmnek is olyan van amúgy, nekem az Asust ajánlotta office, internet használathoz, msn/skype-hoz, valamint video/zene lejátszáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!