Legjobb videókártya játékra?
Figyelt kérdés
Melyik lenne az abszólút legjobb választás videókártyák terén, ha csak 70 ezer forint van rá? Videószerkesztés, vágás, renderelés egyeltalán nincsen. Gyártó sem számít. Köszönöm a válaszotokat :D2014. okt. 19. 17:33
1/14 anonim válasza:
3/14 anonim válasza:
[link] vagy ha még gyűjtesz akkor GTX 970 100k környékén vannak vagy megvárod a GTX 960 magjelenését és az úgy kb. 80-90k közt lesz szerintem.
4/14 A kérdező kommentje:
Éppenséggel pont egy Sapphire R9 280x van a gépembe xDD Picikét kevésnek érzem ezért tettem fel a kérdést, hogy ebben az árkategóriában van-e ami nagyobb teljesítményt nyújthatna.
2014. okt. 19. 17:40
5/14 anonim válasza:
Nincsen jobb. Milyen proci mellett és mennyi rammal használod, hogy kevésnek érzed?
6/14 anonim válasza:
Nekem GTX 770-em van.
Az R9 280X par jatekban sokkal jobban produkal a 3GB vram miatt.
BF4 1920x1080 mindent maxon (ultra grafikan,max elsimitassal) egy olyan procival van atlag 85 FPS-em ami meg ki se hajtja rendesen (FX-6300 @ 3.5Ghz)
Miert lenne keves?
7/14 anonim válasza:
Miért kevesled a teljesítményét? Akadozik? Nekem 270x van és mindent visz full hd-ban ultrán. Amúgy milyen procid van?
8/14 A kérdező kommentje:
Ebben az árban érzem kevésnek ezt a videókártyát! Mikor jobban megnéztem más videókártyákat ugyanebben az árban (70 ezer) találtam olyat ami a számok alapján erősebb.
Itt a link arról amit találtam: [link]
Erősnek erős mint az állat :) Egy Core i5 4570-el használom 8Gb ddr3 1600MHz-es ramokkal.
2014. okt. 20. 15:49
9/14 anonim válasza:
Szamok alapjan...
Par mhz miatt cserelnel ugyan arra a kartyara amival ugyan annyi fps-ed lenne..
Van 75.000 kidobando forintod?
10/14 A kérdező kommentje:
Pont azért írtam oda "számok alapján" mert azok csak számok... látom nem sikerült eléggé hangsúlyoznom a dolgot :) És igen persze, hogy van 75 ezer kidobandó forintom. Mit nekem az... te mégis honnan veszed, hogy én ezt meg akarom venni? Á ez kész :)
2014. okt. 20. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!