A videokártya vagy a processzor a fontosabb, ha játékra is szeretném használni a laptopot?
Mint kiderült egy laptopot szeretnék venni, amin szeretnék némileg játszani is. Elég kompromisszum képes vagyok. Nem kell nekem, hogy a legújabb játék ultra-n menjen, de egy közepesnek azért örülnék. Mindenképpen egy lenovo laptopot szeretnék venni és a z510 kategóriában nézelődtem. Irányár max 160e ft.
Az egyik gép amit lestem egy intel pentium 3550m és gt740-mel rendelkezik a másik pedig egy i5 4200m és hd 4600-zal.
Mindkettővel nézegettem gameplayeket és mindkettő megbírkozik a mai játékokkal is ahogy láttam. Kérdésem arra irányul, az 1. verzióban a processzor túl gyenge e a videókártyához, illetve a mindennapi használatra inkább az i5ös lenne a jobb? Melyik párosítás a jobb választás?
Jó minőségű játékhoz jó videokártya kell
Jó videokártyát egy erősebb procival lehet kihajtani
Laptop nem való játékra, mert nem gyártanak beléjük erős áramzabáló alkatrészeket (erős proci erős videokártya megeszi a 100/100 wattot) és mert nem cserélheted le utólag az alkatrészeket ha netán rosszul választanál
Azért azt is érdemes szem elött tartani,hogy egy 160 ezres noti nem fullHD kijelzővel szerelt.
1336-os felbontásra egy GT740M már nem annyira rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!