Sürgős! Egy program feltelepítése után a service. Exe pörgeti a gépet. Mit csináljak? Részletek.
Letöltöttem torrentről a Google Föld című programját, bár nem ez a fontos, hanem az, hogy a feltelepítése után a semmitől pörög a gép processzora és a ram is fogy. Rájöttem, hogy a service.exe nevű dologtól van ez, ami folyamatosan 20-50%-ra nyomja a CPU-t megállás nélkül. A program - azaz ez - automatikusan indul a windows indításával, de nem tudom letiltani, vagy bezárni. A gép vírust nem észlel.
2 gépre is feltettem a Google-t és mind a kettővel ez lett. Az egyiknél a rendszer-visszaállítás segített, de a másiknál nem lehet, mert nem volt mentés a gépen. Mit csinálhatok még??
kép: [link]
lehet ez is:
de 1 mély, csökkentett módban végzett vírusirtás segíthet (ha talál vmit, karantén!)
tudom... tudom...
visszaállítani nem tudom, mivel nem volt elég hely a gépen, így nem készült visszaállítási pont akkorra, amikorra kéne
csökkentett módban: nem észlelhető a lassulás, tehát ilyenkor nem működik a vírus, avasttal átvizsgáltam a gépet (szintén csökkentett módban) de nem találta meg, másik vírusirtót meg vmiért nem lehet feltelepíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!