Játszottam a Watch Dogs al és egy beállítást felvettem maxra szaggatott utána levettem és nem nem lesz baja gépnek mikor szaggatott nem erőltette meg a gépet?
"mikor szaggatott nem erőltette meg a gépet?"
:DD
nem
nem erőltette meg.
ha nem tuningoltad még a géped alkatrészeit akkor megnyugodhatsz , mert a géped 100%-on járt. Egy számítógépnek az a dolga, hogy mikor nagy teljesítményt igénylő programokat futtatunk akkor 100%-on dolgozzon.
Az hogy a géped szaggatott, azt jelenti, hogy hiába ment a géped 100%-on ez a teljesítmény kevés volt a program (watch dogs) számára, hogy akadás nélkül fusson.
Tehát a géped 100%-os ereje is kevés a Watch Dogs-hoz...
:D
Ez nem olyan, mint az emberi test, hogy meghúzódik az izom.
még valami:
-ha lehet ne 5 percenként kérdezd már meg ugyanezt. Inkább várj türelmesen, lehet hogy csak napok múlva kapsz választ:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__6..
hát amikor "azt" leveszed akkor a játék nem kér annyi teljesítményt , amikor "azt" felteszed akkor a játék nagyobb teljesítményt kér.
Egy játékban a grafikai beállításokat lehet állítgatni.
Tehát ha nagyobb minőségűre állítod és szaggat akkor ahhoz a beállításhoz gyenge a videokártya teljesítménye. (szaggatást 25-30 képkocka/másodperc alatt látsz) Ha lejjebb-veszed a minőséget és nem szaggat akkor a videokártya teljesítménye elég arra, hogy ne lásd szaggatásnak a megjelenített képkocka/másodperc értékét. Tehát valahová 30képkocka/ másodperc fölé került, azzal hogy lejjebb-vetted a minőségi beállításokat, így nem kérsz tőle olyan nagy számolási teljesítményt, ezáltal a 100%-os teljesítménye elegendő lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!