Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 1 másodpercre bekapcsol a gép...

1 másodpercre bekapcsol a gép utána nem történik semmi. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Adott a fenti probléma. LEDek felvillanak 1 mpig, ventillátorok elkezdenek forogni 1mpig majd utána semmi. Most lettek új hardverek a gépbe rakva.

Alaplap: Gigabye p85-d3

CPU: Intel core i5 4690 3.5 GHz

Vga: GAINWARD geforce gtx 760

Ram: corsair 8 gb 1600 mhz

Ezek lettek belerakva. 500 gbos SATA HDD maradt benne meg

Tápegység maradt: EPSILON 80 plus 600 W viszont ez màr agy 6 éves viszont a korábbi konfigomba remekül működött. Sztem az új gépbe elégnek kell lennie 600 W nak. Mi lehet akkor a probléma?

2014. okt. 11. 09:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

próbáld ki minél kevesebb alkatrésszel elindítani a gépet

-A prociban gondolom van integrált vga, így hát vedd ki a gtx 760-at

-ha több memóriád van próbáld 1-el

-merevlemezt se köss rá.

Ja! És asztalra kivéve próbáld a gépet indítani , ne a számítógépházba beszerelve. (Távtartókat használtál?)

2014. okt. 11. 10:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel valamelyik alkatrész zárlatos, hogy melyik? Azt ennyiből nem tudom, de az első válaszíró által leírt módon valószínűleg rálehet jönni.(így látatlanba az új alaplapra tippelnék, de ez csak egy tipp)
2014. okt. 11. 10:51
 3/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Épp nem rég volt egy kérdés ott volt olyan válasz hogy kicsit tovább nyomd power-t ne 1microsec ig hanem 2-3mp-ig
2014. okt. 11. 16:42
 4/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Etöl fügetlen én is komolyab hibára tipelek

Lehet jóhelyre dugtál valamit de nem egészjól(!) mégsem

2014. okt. 11. 16:44
 5/5 A kérdező kommentje:

Szakemberrel megnézettem és kiderült, hogy az alaplap hibás. Hétfőn viszem vissza. Köszönöm a válaszaitokat.

Ui: tök jó, hogy kifogtam egy olyan alkatrészt újonnan ami hibás :/

2014. okt. 12. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!