Wifi eszkozt nem lehet fel ismerni. Unknov device code43error, drivert ujra raktam de meg mindig rossz hogyan oldjam meg?
Figyelt kérdés
Win7 em van.2014. okt. 17. 00:34
1/7 anonim válasza:
És milyen eszköz is pontosan? :)
2/7 A kérdező kommentje:
Le van irva. Wifi. Jo lenne ha valaki tudna segiteni aki ert is hozza.
2014. okt. 17. 21:33
3/7 anonim válasza:
Kb. 1000 féle van... Pontos típus nélkül senki sem fog tudni segíteni...
4/7 A kérdező kommentje:
Hat amit tudok hogy tplink 722n. Am aki latot mar ilyen hibat nem az,eszkoz tipusat kerdezne az biztos. Csak be dugom es,az jon be h usb eszkozt nem lehet fel ismerni. Telefont egeret fel ismeri csak a wifit nem. Eddig viszon jo volt nemtom most ez mi.
2014. okt. 18. 11:44
5/7 anonim válasza:
Innen az elsőt tölteni.
-Kicsomagolni
-Vezérlőpult
-Eszközkezelő
-Jobb klikk a kártyán és illesztő frissítés.
-Mindenképpen hátsó USB-n legyen.
Ha ezek után sem megy, ki lehet próbálni Linux Live-on, ha ott sem megy akkor tönkrement valószínűleg.
Megjegyzésként annyit, ha nem tetszik a kérdés amit a hiányos leírásod okán tettem fel, erről nem tehetek. Sok hibát láttam és sok gép megfordult a kezemben. Szerintem nem tiszted megítélni, elvégre Te fordultál ide segítségért.....
6/7 A kérdező kommentje:
Kösz bevált!:) Sajnálom ha megsértettekek.
2014. okt. 19. 12:59
7/7 anonim válasza:
Örülök neki :) Nem sértettél meg, néha kérdeznem kell... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!