Miért nincsennek még hajlítható smartfonok? (a technológia megvan)
Na, pár dolog tisztázásra szorul:
1: "a rákpáncélt vegyianyagokkal átlátszóvá tették és hajlíthatóvá"
És ezt hogy képzelted tömeggyártásban kivitelezni úgy, hogy tartós és kellően vékony, mindemellett esztétikus is legyen?
2: " integrált áramköröket a hajlítható anyagra nyomtatják"
Aha, mondjuk a processzort? Vagy a chipeket? Lehetetlen.
3: "persze vízálló lenne mivel a nokia már erre is kifejlesztett technológiát"
Nem pont a Nokia, de még ez a legkisebb hülyeség a kérdésedben.
4: "és már van zselés akku is ami 10× annyit bír mint egy sima"
Persze, csak azért nem rakják bele a jelenlegi mobilokba, mert a Lítiumakku-lobbi nem hagyja...
5: "mikor jönnek ezek a kaliberü telók?"
10+ év.
6: "én addig nem veszek uj telot..."
Remek.
A válaszolókhoz:
" tudod mekkora visszaesés lenne profitban? amíg veszik egymás után a 8-10% al SEM jobb telefonokat az emberek addig ha egyszer csak ugranak egy nagyot akkor rengeteg pénztől esne el a cég.."
Tehát azért nem dobunk a piacra egy új, jobb terméket, mert az emberek azt vennék? Értem én...
"egy 280.000 forintos telefon ilyen könnyen elhajoljon majd eltörjön, hát igen ...ennyit az Iphone-ról ...tudnak telefont tervezni"
A 280.000 forintos telefon csak ilyen Balkáni országokban ennyi, jobb helyeken 3-400 dodóért a tiéd. Továbbá ha meghajlik, akkor visszacserélik. Továbbá kb. az okostelefon-tervezés csúcsát képviseli, a hardvere és szoftvere példaértékű.
A legelső kérdésre:
Azért, mert még nagyon messze vagyunk ettől a technológiától.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!