Ha számítógépet adok el havernak, akkor mire kell figyelnem?
Figyelt kérdés
most fogok eladni egy számítógépet,amit kb 2 hete raktak össze nekem a boltban, csak ahogy ki jött meg is untam,rájöttem,hogy nem nekem való,na mind1 lényegtelen, szóval eladom,és mire kell figyelni,ha oda adom neki már örökre? skype,adatok,képek,már mind le vannak mentve, esetleg valami lehet még?2014. okt. 12. 19:37
1/5 anonim válasza:
Miért akarod eladni? esetleg mennyiért milyen a konfiguráció ?
2/5 anonim válasza:
Eladásnál csak arra kell figyelni hogy rendben legyen a gép és szedj le minden adatot. Böngésző előzmények stb. És ennyiiiii! Ne add oda úgy h 10 perc és meghal a gép másra nem kell. Esetleg ha akarod tedd újra rajta az operációs rendszert,de az már nem lényeg.. :D
3/5 anonim válasza:
Ja még mindig 2# vagyok.
Első válaszadónak. "Miért akarod eladni?" 1. szerintem ő tudja ő dolga amúgy leírta hogy nem neki való valszeg konzolos.
"esetleg mennyiért milyen a konfiguráció?" szerintem ez nem annyira lényeg a kérdéshez.. komolyan minek kíváncsiskodok annyit ha ez nem is lényeg ha úgy nézzük nem ez volt a kérdés...
4/5 anonim válasza:
Most akkor ingyen vagy pénzért adod oda neki? Oprendszerrel vagy anélkül?
5/5 anonim válasza:
arra figyelj, hogy ha netán később baja lenne a 2 hete vásárolt gépeddel, akkor a garanciát ő is érvényesíteni tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!