Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől fagy le a biosom?

Misi0023 kérdése:

Mitől fagy le a biosom?

Figyelt kérdés

A lap egy asus tuf sabertooth 990fx r2.

Induláskor az asus logó jön be, alul a bios elérési lehetőségei. Pár másodperc után az utóbbiak eltűnnek és csak a logó marad. Egy restart és a második indításnál már tovább megy. Korábban ezt csak akkor csinálta amikor hosszabb ideig nem volt bekapcsolva a gép. Most már minden egyes indításnál eljátssza.

Amit megpróbáltam:

-bios update

-bios reset

Milyen ötletetek van? Egyáltalán a biossal lehet a gond? Újratelepítéssel is megpróbálkozzak? Véglis olyankor már bootolnia kéne..

2014. okt. 12. 11:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Állítsd be hogy a logó helyet a bios folyamatok jelenjen meg
2014. okt. 12. 11:34
 2/3 anonim ***** válasza:
vedd ki az órajelet a gépből egy 10 percre majd tedd vissza (Cmos reset)utána gép start és elméletben nemszabad lefagynia
2014. okt. 12. 13:10
 3/3 A kérdező kommentje:
A bios folyamat kijelzést nem találtam meg, a cmost meg már reseteltem, utána sem lett jobb. Ellenben 1 sec-re visszavettem a bios logóidőtartamár és most nem csinálta. 3 sec-en volt.
2014. okt. 13. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!