Játék közben le fagy a játék?
Gép konfig
Most újítottam fel a gépemet kivétel az alaplap és Táp egység többi új benne minden (2 hónapos)
GA970-UD3
Kingston HyperX 2x4GB DDR3 1600MHz
Itt megnéztem a Windows memóriadiagnosztika programmal nem észlelt problémát (de ha van jobb progi az írjátok le)
AMD FX 6350 processzor
3,0GHz használ minden napos tenni valókhoz (játékok stb)
Hűtése: Cooler Master Hyper 212 EVO
CPU-t nagy terhelés mellett 43 C fok szokott lenni több nem is! De ez is már akkor, ha folyamatosan 6-7 órát üzemel
Sapphire R7 265 2GB DDR5 Dual-X (itt nem tudom melyik a drive legjobb) ami most van fent azt kaptam a kártyával, avval is meg fagyott a játék letöltettem egyet avval is ) ebbe kérhetek vélemény és példát
Játék közbe 40 C fok szokott lenni hőmérséklet.
WD 1TB 7200 WD10EZEX SATA3 64MB Caviar Blue
Cooler Master GX-Lite 600W táp
Amúgy én csak is Fifa 15, F1 2014, Project Cars játszok nagyobb meg terhelő játékokkal nem!

Ha sokszor kiirod megjavul?
Ha valami hibás > gari csere/javitás
Memtest megvolt?

Hogyan történik pontosan ez a lefagyás?
Kapsz hibaüzenetet?
Helyreáll magától,vagy ujra kell indítanod az egész gépet?
Windows újratelepítéssel próbálkoztál?
A felsorolt játékoknál mind jelentkezik?
Játék alatt hány fokos a CPU és a VGA?(olyan programmal nézd,ami naplózza,ha kilépsz a játékból és úgy nézed meg,akkor már nem annyi a hőfok)
HD Sentinel mit mond a HDD-re?
F7-es BIOS verzió van a lapon?

Ha már igy tudjuk höket akor hdd jét se ártana és amit csak kiir
Netán táp nem e tüzet fuj ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!