Szabi Solyom kérdése:
Melyik a legjobb laptopmárka?
Figyelt kérdés
intel core i7 , 8g ram2014. okt. 11. 20:42
1/8 Közveszélyes Kontár válasza:
8g? Azhitem még csak 4G van
2/8 A kérdező kommentje:
már 64 g is belemegy egy jobb laptopba
2014. okt. 11. 20:44
3/8 anonim válasza:
Ma már inkább árfüggő. Amúgy Lenovot vennék.
4/8 anonim válasza:
Tényleg árfüggő. Én Dell, HP, Lenovo üzleti szériáit említeném, illetve az Apple gépeket. Ezek egyike sem olcsó, de cserébe tényleg megbízható termékeket kap a felhasználó.
5/8 Közveszélyes Kontár válasza:
(Mobilhálózatra irtam)
Ár is de inkáb teljes felszereltség
Lenovora +1 és talán hp? De márka ténleg alig számít inkáb típus
6/8 Igor Igorovics válasza:
Toshiba Tecra és Sony Vaio kimaradt a felsorolásból.
7/8 anonim válasza:
Én az Acert is idesorolnám (saját tapasztalat) viszont másik oldalról nézve az Asust elfelejteném. Amúgy az Acer mellett +1 a Lenovonak szerintem is
8/8 BM-Striker válasza:
Mindegyik gyártónak jók a drágább modelljei.
Ha 4 magos i7-ról beszélünk, akkor Lenovo Y50-et és Asus N550-et emelném ki, mindkettő kiváló multimédiás modell.
Ha elég egy gyenge-közepes VGA és 768 soros kijelző, akkor HP Probbook 450 G1 jó vétel.
Acer-től szintén szolid választás a V3 széria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!