Melyik laptopmárka a legjobb?
ASUS?MSI?Acer?
Melyik miért rossz?
az apple szerintem is l*f*sz, bár tény hogy szép l*f*sz. de nem éri meg a felárat. ha a szomszédnak veszed, villogni akarsz vele, csak tessék. személy szerint az alábbi laptopokról tudok véleményt mondani:
acer - 5 éve vettem egyet, akkor csúcskategóriás gép volt. ma is megy, az akksin kívül mindene működik, egyszer kellett neki egy alapos belső portalanítás.
asus - már a másodikat vettem, személy szerint többet vártam. tény, hogy a szervíz halálfasza, bár nem mindent csináltak meg. a mostani mezőnyből még így is a legjobb.
msi - nejemnek vettünk egyet. mivel ő kevésbé strapálja, 3 éve használja hiba nélkül.
amúgy még hallottam ijesztő sztorikat a hp szervíz-hátteréről és a fujitsu-siemens megbízhatóságáról. állítólag még a dell-t érdemes szemügyre venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!