Szerintetek érdemes lenne lecserélni a vga-t?
Figyelt kérdés
Van egy fx6300 as procim asus r2.0evo lapon, 8gb 1600as ram chieftec ctg 500w táp és mellette egy r9 270 2gb vga. Nem x! Amikor vettem még ez is több volt mint most az x verza... Amire cserélném az r9 280x lenne. Megérné? Bírná a proci, a táp? Kb menivel adna többet az a vga? Ezt úgy értem, hogy 1-2 évig elvinné e a játékokat rendesen?2014. okt. 10. 21:53
1/3 anonim 

válasza:

Várd meg amyg meglyön a 3xx es széria
2/3 anonim 

válasza:

Szerintem annyira nem éri meg,a 270-el is simán el tudsz játszani még pár évig,280x mellé meg izmosabb proci dukál.
Ráadásul talán a táp is kevés lenne.
3/3 papagenou 

válasza:

szerintem nem éri meg, nem akkora a lépés, amire megéri pénzt költeni. várd meg az új szériát, meglátjuk, mit hoz a télapo, aztán lehet nézni az árakat is tovább. de én a 270nek is nagyon örülnék, szerintem azzal is elleszel még egy ideig, vígan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!