Reklamszemetes kérdése:
MSI R9 290 Gaming hűtőjét érdemes lecserélni?
Figyelt kérdés
Raijintek Morpheus-ra szeretném cserélni, kicsit zavarni szokott a hangja + lehet h felhúznám kicsit. Megéri ezzel vesződni szerintetek?2014. szept. 19. 18:10
1/4 anonim válasza:
Ha garis még akkor semmiképp sem. Szerintem az a pici teljesítménynövekedés amit kapnál nem ér ennyit. Tipp én a 770 gtx -emmel olyat csináltam ,hogy újrapasztáztam MX-4 pasztával sokkal jobb lett! Nekem 10 fokot jelentett!!!
2/4 A kérdező kommentje:
Van Noctua NT-H1 pasztám, februárig van rá gari, lehet utána újrapasztázom én is.
2014. szept. 19. 18:40
3/4 anonim válasza:
Nem tudom az milyen paszta nem ismerem,én tesztek alapján választottam az articooling mx 4-et. Az i7-es procim egy 5600 Ft- hőtővel megy. Mér tuningal sem megy 77 fok főlé. Nagyon megérte csak nem kaptam sehol ezért rendeltem. Sajna a házhozszállítás is annyiba került mint a paszta,de megérte!!!!!!!!!!! Régebben sima fehér alap hűtőpasztát használtam, nem is hittem ,hogy ennyi különbség van közte.
4/4 A kérdező kommentje:
Csak szubjektív összehasonlítást találtam, de közel azonos szinten van a kettő paszta. Mindenesetre kösz a tippet ;)
2014. szept. 19. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!